020 – A little tired

7 May , 2007 § 4 Comments

Adorm si ma trezesc cu un gol in suflet. Intind mana stangaci dar simt cearsaful rece, patul gol. Deschid ochii si privesc tavanul. E tot acolo sa imi aduca aminte cand il priveam si speram sa nu se mai termine clipa. Clipa sarutului si a trupului cald.
Nu mai simt fluturii in stomac. Sunt prinsi intre panza de paianjen a sufletului si gheata ce imi apara acum inima.

Ohh.. sunt atat de obosit. As striga dupa ajutor dar cine imi va raspunde? Toti se gandesc la viitorul lor.. la viata lor. Eu de ce nu pot face asta? De ce nu pot trata ceea ce simt cu aceasi indiferenta cu care privesc lumea din jur?

La naiba! As fi vrut sa fiu un om prost. As fi vrut sa ma bucur de bani, de haine, de necazul altora, sa ascult manele si sa ma bucure ca am dusmani. Ar fi fost atat de simplu. Poate as fi avut si noroc in viata…

As fi vrut sa nu fiu singur in razboiul asta si poate nici nu sunt dar.. dar asa ma simt. Stiu ca am sa pierd multe lupte dar razboiul nu e inca decis.. voi continua pana la ultima suflare.. pana la ultima sclipire de speranta si atunci… tot nu voi renunta.

Advertisements

§ 4 Responses to 020 – A little tired

 • ana says:

  Poate la un moment dat, cel mai bine e sa uiti…iar daca nu poti, macar nu uita ca nu esti singur (sunt sigura ca macar un prieten bun tot ai) šŸ™‚

 • memmories says:

  prieteni buni sunt.. pe acolo pe undeva..

 • notalent369 says:

  uh…stiu cum e sa-ti doresti sa fii prost. si eu am momente in care spun ca mi-ar fii mai bine daca as fii o pipitza proasta, cu geanta mea LV si un audi la poarta unei case din snagov…dar imi revin.imi amintesc toate motivele pentru care urasc oamenii superficiali…fetele naive, sau chiar imbecile, care rad si dau din cap de fiecae data cand nu stiu raspunsul la vreo intrebare…baietii frumosi cu gel in par, camasi albe cu strasuri ce descriu subtil si fin simbolul firmei D&G…ii urasc!
  stiu si eu cum e sa te uiti in tavan si sa-ti amintesti zilele in care cineva te tinea in brate..si privea in aceeasi directie ca si tine..

 • peculiarme says:

  @memmories: Se spune in continuare ca ignorance is bliss, dar gandeste-te cate clipe minunate ai pierde daca ai fi ignorant si rece mereu. N-ai mai avea amintiri frumoase bune de asezat intr-un sertar, n-ai mai avea parte de experiente din care sa poti trage o invatatura. Bucura-te ca ai trait momente frumoase. Pastreaza-le si nu le uita. Sunt sigura ca iti vor folosi mai devreme sau mai tarziu. Acum pregateste-te sa traiesti altele. Suntem inconjurati de schimbare si trebuie sa ne adaptam. Lumea nu se va opri in loc pentru suferinta nimanui asa ca nu trebuie sa ne oprim nici noi. Nu regreta nimic, chiar daca s-a sfarsit intr-un mod nu prea placut. Macar s-a intamplat. Si cat a durat, a fost de vis. Nu acoperi fericirea de altadata cu durerea sfarsitului.
  @notalent: Poti sa fii si o pipita desteapta cu Audi. šŸ™‚

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading 020 – A little tired at Amintiri in haos.

meta

%d bloggers like this: