040 – Thoughts

21 August , 2007 § 2 Comments

Inchid ochii si incerc sa gasesc un sentiment la fel de dulce ca cel al unei victorii grele. Al oricarei victorii la al carei rezultat a fost nevoie de un drum al naibii de lung.
Acel sentiment de mandrie si de bucurie ca desi a fost greu si ti-ai dorit de atat de multe ori sa renunti, nu ai facut asta si ai continuat, oricat de greu a fost si oricat de multe piedici ai intampinat.
De multe ori e mai simplu sa faci ceea ce e usor decat ceea ce e corect.

Mi-ar fi spus acum, zambind amar, de ar sti cum a ajuns viata mea.. “Cum de ai ajuns sa traiesti in ce urasti cel mai mult..? Ziceai ca oricat o sa te coste asta nu ai sa traiesti in minciuna..”
Nu ma gandeam totusi atunci.. ca poate cateodata nu doar de mine depinde asta..

“Bolfoaso!!”.. ii zic ironic “Du-te dracului!!!”.. imi raspunde si o privesc si nu pot decat sa zambesc. O jumatate de om.., un omulet, dar doar fizic.. caci are un orgoliu ce: “cat de la cer la pamant”, nu cred ca ar exprima macar o bucatica din el si un temperament iute si puternic ce cu greu ii poti face fata.
O privesc si ii caut ochii ascunsi de parul negru si drept si de fruntea ce mai tot timpul e incruntata din simplul motiv ca mai tot timpul nu ii convine mai nimic.
Daca lumina e buna sunt de un negru seducator dar imi reaminteste de fiecare data ca sunt caprui. Negri.. caprui.. nu conteaza pentru ca tot ce vezi in ei e inocenta.

Inca un espresso dublu.. inca un red bull rece.. inca o noapte lunga.. buna dimineata soare………….

Advertisements

§ 2 Responses to 040 – Thoughts

  • Ana says:

    Tu daca nu fabulezi..si vorbesti din proprie experienta, inseamna ca ai trait o mare iubire ce te-a marcat profund…cel putin impresia asta o am eu..
    Nu exista sanse la un nou inceput?

  • memmories says:

    nimic ce e scris aici nu e fabulat.. asta incerc sa fac aici.. sa fiu naiv de sincer.. si sa povestesc de lucruri, oameni si evenimente care intr-un fel sau altul mi-au schimbat viata..
    oricum.. e abia inceputul 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading 040 – Thoughts at Amintiri in haos.

meta

%d bloggers like this: