045 – Motives.. words.. and decisions

16 September , 2007 § 2 Comments

“Give me a reason to love you..” versuri din Glory Box. Portishead au reusit intotdeauna sa faca din cele mai vesele cuvinte unele din cele mai triste cantece..
Cate motive ai nevoie sa iubesti? 100? 1000? 1? De ce ai nevoie de motive sa iubesti? De ce intotdeauna trebuie sa existe un “De ce?” in fiecare fraza?
Motive sa iubesti… motive sa traiesti.. motive.. … motive sa ramai.
Cand ajungi sa cauti motive “de ce” iubesti pe cineva cat de prost trebuie sa fii sa nu iti dai seama ca defapt sunt motive pentru care mai ramai. Sunt singurele motive.. sunt singurele motive care mai leaga doi oameni. Atunci.. e iubire sau doar.. liste.. puncte cu subpuncte.
Totul sau nimic. Alb sau negru. Bun sau rau. Aceste lucruri nu exista. Utopii.. Viata insasi e un compromis iar motivele sunt falsitatea trairilor.

Am auzit pe cineva spunand: “Cand esti casatorit iti ceri scuze pentru orice. Cand esti de vina, cand nu esti de vina, cand vrei sa fii de vina.. cand nu vrei sa fii de vina. Pur si simplu “Imi pare rau”.. Dar atunci cand spui.. Imi pare rau.. atunci cand trebuia sa spui.. Multumesc… Atunci ar trebui sa mai inveti doar un singur cuvant.. Adio…”.

Nu exista decizii bune.. nu exista decizii rele.. sunt doar decizii.. si doar a caror rezultat cu care va trebui sa traim va decide daca a fost o decizie corecta sau o decizie usoara.

Advertisements

§ 2 Responses to 045 – Motives.. words.. and decisions

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading 045 – Motives.. words.. and decisions at Amintiri in haos.

meta

%d bloggers like this: